Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:28  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA PEGATINA ARRIBA A LA POLIVALENT DE MONTMELÓ ABANS DE COMENÇAR LA SEVA GIRA DE PRESENTACIÓ DEL NOU TREBALL "AHORA O NUNCA"

  • La Pegatina "Ahora o nunca"

    La Pegatina "Ahora o nunca"

22/3/2018

El reconegut grup "La Pegatina" han triat la Sala Polivalent de Montmeló com lloc per a realitzar un stage intensiu del 26 al 30 de març, per tal de preparar i ultimar els detalls de la nova gira que emprenen presentat el seu últim treball "Ahora o nunca".

 

La Pegatina

A hores d'ara són pocs els que encara es pregunten què és La Pegatina. I no ens referim en l'àmbit català ni espanyol sinó europeu i mundial. El fenomen ha traspassat fronteres i es compten en centenars de milers els seguidors del grup. Tota aquesta onada de públic ha arribat gràcies al treball, l'honestedat, la frescor i la sinceritat que desprenen cada un dels membres de la banda, que sempre han procurat cuidar al màxim el públic i la gent que els ha anat ajudant durant aquests anys.

 

Encara que l'aventura del grup té els seus inicis el 2003, no és fins a 2006 que no s'oficialitza el nom de La Pegatina, ja que anteriorment es mostraven al món com Pegatina Sound System. Fusionen la rumba urbana amb la merenga, la cúmbia, l'ska, la música disc o la ranxera i han col·laborat amb artistes de la talla de Manu Chao, Amparo Sánchez o Joan Garriga (Dusminguet).

 

 

“Ahora o Nunca”

El nou disc, ha estat produït per Rafa Arcaute, productor d'artistes com Calle 13, Diego Torres, Andrés Calamaro i Resident. Tal com expliquen des de Warner Music, "el còctel de modernitat, frescor i improvisació", juntament amb els 15 anys de trajectòria del grup donen com a resultat un sisè àlbum "ric en matisos i temps". Un nou disc marcat per un "ball més heterogeni, complet, radiable i global" i amb unes "bases carregades de textures, trompetes i cors".

 

El grup, que segons afirma, "obre nous horitzons sonors sense perdre ningú pel camí", ha explicat que encara queden sorpreses que es desvetllaran en les pròximes setmanes. La primera d'elles, dilluns. "Bombazo informatiu" per als que es van quedar sense entrades per a les dates de presentació del disc, anunciaven a la seva pàgina de Facebook.

 

A l'abril comença la gira de presentació del seu nou disc per Espanya i les primeres dates ja estan confirmades. Les entrades per als concerts a Bilbao, Madrid i Santiago de Compostel·la ja estan esgotades. La gira passarà també per Alemanya, França, Bèlgica, Holanda, Anglaterra, Escòcia i Austràlia. Podeu consultar totes les dates i comprar les entrades al web de La Pegatina.

 Data de modificació: 29/03/2018 09:00:22