Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:51  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT RECULL MÉS DE 1000 KG D'ALIMENTS DURANT ELS F1 TEST DAYS

14/3/2018

La donació s’ha realitzat al menjador social El Xiprer. L’acció tindrà continuïtat la resta de l’any, mitjançant una campanya contra el malbaratament dels aliments.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)-  El Circuit de Barcelona-Catalunya ha donat més d’un miler de quilos d’aliments al menjador social El Xiprer, una fundació que acull a les persones més desfavorides i que també funciona com a banc d’aliments. La iniciativa s’emmarca dins de la campanya “No Food Waste”, contra el malbaratament dels aliments. 

 

El traçat català ha donat destí als aliments que habitualment són malbaratats malgrat no haver estat consumits en finalitzar un gran esdeveniment, com són els F1 Test Days. Durant les dues setmanes que el Campionat del Món ha estat al Circuit per preparar la pretemporada, tots els equips de la graella han volgut fer la seva aportació, juntament amb Pirelli, el subministrador oficial de neumàtics. El resultat ha estat més que satisfactori, aconseguint més quilos d’aliments que l’any passat.

 

Sota el lema “No Food Waste” i des del 2016, el Circuit de Barcelona-Catalunya dóna continuïtat a la iniciativa tot l’any, recollint aliments durant el F1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP. El Circuit, que compta amb el certificat mediambiental ISO 14001 des de l’any 2008, continua apostant per millorar el seu comportament mediambiental i per reduir l’impacte dels seus esdeveniments de moltes maneres diferents.Data de modificació: 14/03/2018 14:30:10