Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:40  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EXPOSICIÓ "A DUES VEUS, RETRATS DE CONVERSES EN CATALÀ" A LA BIBLIOTECA LA GRUA

  • Exposició fotogràfica “A dues veus. Retrats de converses en català” a la Biblioteca La Grua de Montmeló

    Exposició fotogràfica “A dues veus. Retrats de converses en català” a la Biblioteca La Grua de Montmeló

  • Exposició fotogràfica “A dues veus. Retrats de converses en català” a la Biblioteca La Grua de Montmeló

    Exposició fotogràfica “A dues veus. Retrats de converses en català” a la Biblioteca La Grua de Montmeló

  • 21 de març: Dia Mundial de la Poesia- 27a edició del Voluntariat per la llengua

    21 de març: Dia Mundial de la Poesia- 27a edició del Voluntariat per la llengua

13/3/2018

L'Oficina de Català ha organitzat una exposició fotogràfica que recull algunes mostres de parelles lingüístiques que han participat en l'experiència del Voluntariat per la llengua i mostra els vincles que es creen entre voluntaris i aprenents. També reflecteix la contribució social i cultural que fan les persones que hi participen.


L'objectiu de l'exposició és perquè ens adonem que qualsevol pot aprendre una llengua com és el català i que sempre podem trobar algú disposat a compartir una estona del seu temps per ensenyar-nos la seva cultura. En el cas de Montmeló tenim més d'una vintena de parelles que es troben una hora cada setmana per xerrar i agafar confiança en parlar català.


Aquesta exposició fotogràfica "A dues veus. Retrats de converses en català", creada pel Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf, es podrà visitar a la biblioteca de Montmeló durant la segona quinzena de març, just quan s'inicia la 27a edició del Voluntariat per la llengua a Montmeló.


Aquesta nova edició del Voluntariat coincideix amb la celebració del Dia Mundial de la Poesia, acte en què es presenta el poeta escollit per a aquest 2018, el valencià Marc Granell, el qual ha fet un poema dedicat a la poesia i ha estat traduït a trenta llengües diferents.La celebració del Dia Mundial de la Poesia tindrà lloc el dimecres, 21 de març a les 20 h a la biblioteca.

 Data de modificació: 13/03/2018 19:40:54