Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:17  |  31/07/2021

Data i hora oficial

El temps

25 CENTRES DE PERSONES AMB DISCAPACITAT HAN VISITAT ELS F1 TEST DAYS

  • Un total de 25 centres de discapacitats han visitat els F1 Test Days 2018

    Un total de 25 centres de discapacitats han visitat els F1 Test Days 2018

11/3/2018

Han pogut viure l’emoció de la categoria reina d’automobilisme gràcies a l’acord entre el Circuit i el Departament de Benestar Social i Família.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)-  Per segon any consecutiu, els F1 Test Days han rebut la visita de diversos Centres Especials. Prop de 400 persones discapacitades de 25 centres diferents han recorregut les instal·lacions esportives durant les dues setmanes d’entrenaments de pretemporada del Campionat del Món d’F1, que van començar el passat 26 de febrer.

 

El Circuit de Barcelona-Catalunya, que ha col·laborat en accions solidàries i socials molt variades, va firmar l’any passat un acord amb el Departament de Benestar Social i Família, mitjançant el qual pretén apropar l’esport de motor a aquest col·lectiu. D’aquesta manera, centenars de persones discapacitades han pogut visitar el Circuit en ple funcionament i durant una ocasió única, que el traçat català acull en exclusiva la totalitat de la pretemporada.

 

Repartits per grups i en diversos dies, els 25 centres han passejat pel pàdoc i han vist de prop l’activitat frenètica que es duu a terme. També han estat a prop dels seus ídols i de l’ambient en què es desenvolupen durant tota la temporada del Mundial: boxs, motorhomes i molta emoció. Tots ells han pogut gaudir d’un dia diferent envoltats de motor.Data de modificació: 15/03/2018 19:08:16