Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:16  |  08/07/2020

Data i hora oficial

El temps

LES IMPUXABLES, AMB L'ESPECTACLE AÜC, ARRIBEEN A LA SALA POLIVALENT

  • Aüc, el so de les esquerdes

    Aüc, el so de les esquerdes

12/3/2018

Les Impuxibles arriben a la Polivalent de Montmeló amb Aüc, un dels èxits de la darrera edició del Grec Festival. La jove companyia segueix creant còctels amb diferents disciplines i trepitjant fort amb els seus espectacles. Aüc, el so de les esquerdes tancarà el cicle d'activitats al voltant del Dia de les Dones, que va començar el passat 7 de març.

 

Aüc és allò que se sent entre les costures del silenci i la ràbia. És el crit o el lament silenciat en la nostra quotidianitat. És un lloc incòmode però necessari. Aüc va de tu i de mi, de nosaltres.

 

El camí d’aquest espectacle s’escriu en primera persona. La violència sexual s’explica en totes les primeres persones que la viuen. És invisibilitzada per desconeixement, connivència o horror. És diversa i molt més extensa del que volem imaginar. Us convidem a habitar aquest Aüc perquè no hi ha res més revolucionari que apoderar-se’n. Compartim per reconèixer, compartim per canviar, compartim per perdre la por. Cinc intèrprets, moltes històries, infinites experiències i un Aüc.

 

Les Impuxibles

La companyia neix a finals de l’any 2011 com a fruit de la sinèrgia de diversos creadors i intèrprets que ja havien treballat junts anteriorment en diversos projectes de dansa, música i teatralitat contemporània. El motiu és l’estrena de l’embrió del que després va ser el primer espectacle: Corazón de hojalata, dins el festival nunOff 2011 de creació emergent (NunArt).

 

La companyia és fundada per Clara Peya (directora musical i també compositora) i Ariadna Peya (coreògrafa) amb la voluntat d’investigar i crear a partir del llenguatge de la dansa, la música i els nous suports visuals. Aquesta dramatúrgia del moviment es complementa i culmina amb la direcció escènica de la Míriam Escurriola.

 Data de modificació: 13/03/2018 09:40:33