Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:50  |  01/07/2022

Data i hora oficial

El temps

EL TEMPS RESPECTA LES ACTIVITATS DEL DIUMENGE 4 DE MARÇ A LA QUINTANA I EL PEDREGAR

  • Cursa ciclista a Montmeló

    Cursa ciclista a Montmeló

  • Entrega de premis als ciclistes locals

    Entrega de premis als ciclistes locals

5/3/2018

El passat diumenge 4 de març va tenir lloc un seguit d'activitats a l'aire lliure. A la Quintana, calçotada, Firastocks i sardanes. I al Pedregar una cursa ciclista amateur. Finalment, totes les activitats es van portar a terme encara que el dia es va anar ennuvolant i va fer que particularment la calçotada, tingués més públic de l'habitual.

Des de fa anys que la Penya Blaugrana, la Unió de Botiguers i la Comissió de l'Aplec, comparteixen l'espai de la plaça de la Quintana, coincidint totes tres entitats en un mateix espai per a realitzar les seves activitats. Fa tres anys se li ha sumat la cursa ciclista a l'espai del polígon del Pedregar. D'aquesta manera s'uneixen en un sol diumenge quatre activitats amb públics molt diferents.

Enguany no s'han assolit les xifres de participació massiva d'altres anys, ja que el temps meteorològic no ha acompanyat durant tot el dia. Malgrat aquest impediment totes les activitats es va realitzar amb absoluta normalitat. Més de 300 racions de calçots, una excel·lent cobla com la Principal del Llobregat, una bona representació del comerç local i dues curses ciclistes, van fer sortir al carrer la ciutadania que durant tot un matí va voltar pel poble. El "Diumenge Gran d'hivern" és viu un any més com el preludi de les activitats de primavera.Data de modificació: 08/03/2018 19:45:38