Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:13  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

INICI DE LES ACTIVITATS DEL DIA DE LA DONA A LA SALA DE LA CONCÒRDIA

  • Lectura del Manifest 2018 del Dia de les Dones

    Lectura del Manifest 2018 del Dia de les Dones

  • Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer) a la Sala de la Concòrdia

    Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer) a la Sala de la Concòrdia

  • Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer) a la Sala de la Concòrdia

    Maleïdes les guerres (i aquell qui les va fer) a la Sala de la Concòrdia

8/3/2018

Ahir dimecres 7 de març es va donar inici al seguit d'actes al voltant del dia Internacional de la Dona. Abans de l'espectacle Maleïdes les gerres, es va fer lectura del Manifest oficial d'enguany.

Fina Bassons com a responsable de la Biblioteca Municipal i les regidores Ariadna Ojeda, M. Jesús Prieto i Carme Palacios, van ser les persones encarregades de llegir el Manifest feminista del Dia Internacional de les Dones. Aquesta activitat es va realitzar el dia 7 per tal que el dia de les Dones (8 de març) es pogués portar a terme la jornada de vaga amb absoluta llibertat i normalitat.

Tot seguit, Carles Beltran, Lali Bareny i Namima van omplir la sala de la Concòrdia de música, text i cant amb el fil conductor de diferents històries viscudes i narrades durant la guerra. Va ser un espectacle íntim i molt colpidor, ple d'emocions, una petita joia que va poder gaudir l'escàs públic que va acudir a la Sala de la Concòrdia.


Recordem que les activitats i espectacles al voltant del Dia de les Dones continuen durant aquest cap de setmana i el prolongarà fins al 24 de març amb l'espectacle Aüc, el so de les esquerdes.Data de modificació: 08/03/2018 19:04:23