Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:57  |  13/05/2021

Data i hora oficial

El temps

COM REALITZAR TRÀMITS AMB L'ORGT A TRAVÉS D'INTERNET

  • Organisme de Gestió tributària de la Diputació de Barcelona

    Organisme de Gestió tributària de la Diputació de Barcelona

3/3/2018

Es poden presentar telemàticament recursos i al·legacions i des d’aquest mes d’octubre també es pot sol·licitar cita prèvia.

 

L’Organisme de Gestió Tributària (ORGT), l’ens de la Diputació de Barcelona encarregat de la recaptació de tributs a 360 municipis entre els quals es troba el nostre, ha implantat tota una sèrie de millores per tal de facilitar els tràmits a la ciutadania. Entre aquests destaca la possibilitat de realitzar diferents gestions sense que sigui necessari desplaçar-se a la corresponent oficina.

 

Així, a través d’Internet podem dur a terme des de la nostra llar l’obtenció de documents per realitzar pagaments de l’Impost sobre bens immobles, impostos sobre vehicles i sancions de trànsit; la presentació de sol·licituds de fraccionament i ajornament, de devolució d’ingressos, de beneficis fiscals i qualsevol altre escrit; la presentació de recursos i al·legacions i la sol·licitud per rebre electrònicament les notificacions. 

 

A més cal afegir que des de fa un temps les notificacions a persones jurídiques de l’Organisme de Gestió Tributària es realitzen electrònicament i que les persones físiques també poden demanar rebre-les d’aquesta manera. Així mateix des del passa mes d'octubre ja es pot demanar cita prèvia a través del web de l’organisme.

 

  • Per a més informació podeu consultar la pàgina de l’Organisme de Gestió Tributària aquí.


Data de modificació: 08/03/2018 18:25:38