Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:26  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

QUERALT CASASAYAS TORNA A MONTMELÓ AMB L'ESPECTACLE INFANTIL LES CLINK

  • Queralt Cassasayas al centre, amb Les Bianchis

    Queralt Cassasayas al centre, amb Les Bianchis

  • Les Clink. D'on vénen les idees?

    Les Clink. D'on vénen les idees?

7/3/2018

És un plaer tornar a veure a la Polivalent a l'actriu formada a Montmeló Queralt Casasayas. En aquesta ocasió torna amb la companyia de teatre infantil Les Bianchis, per presentar la seva última obra Clink: d'on vénen les idees?.

 

Queralt Casasayas, Bàrbara Roig i Magda Puig formen el ja reconegut grup de teatre de família Les Bianchis, amb el qual van estar a la Sala Polivalent presentant Les Supertietes. Un any i mig després, aquesta formació torna per a fer l'estrena a Montmeló del seu darrer espectacle Clink: d'on vènen les idees?. Aquesta obra s'emmarca dins el cicle de teatre infantil que el grup Xarxa Montmeló realitza durant tot l'any.

 

Desembre passat, Queralt Casasayas ens va visitar amb La Calòrica i l'obra Fairflay. Dies més tard, aquesta obra va obtenir dos premis Butaca: Millor muntatge de petit format i Millor text teatral a Joan Yago.

 

Per la seva banda, l'espectacle Clink es podrà veure diumenge vinent, dia 11 de març, a la Polivalent, a les 12 del migdia. Recordem que el preu de les entrades és de 6 € pel públic adult i 3 € pel públic infantil.

 

 

Les Bianchis 

Està formada per la Queralt Casasayas, artista formada a Montmeló, la Bàrbara Roig i la Magda Puig. Es forma a finals del 2012, amb l’objectiu d’apropar el teatre a un públic familiar, un teatre per a tota la família on els pares no acompanyéssin els nens al teatre, sinó que ells també hi anéssin a disfrutar. El seu primer espectacle La filla del senyor Bianchi, a partir de Contes per telèfon de Gianni Rodari, ha estat representat arreu de Catalunya tant a teatres, escoles, biblioteques, festivals, etc. El seu segon espectacle Les Supertietes, basat en Contes infantils contra tot pronòstic, d’Empar Moliner, estrenat el 2015 al FITKAM de Montmeló, també està girant pel territori català.

 

Queralt Casasayas

 

Queralt Casasayas

Llicenciada en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Completa la seva formació participant en cursos impartits per Massimiliano Farau i Marco Barricelli. És professora de teatre per a nens.

 

Teatre infantil:

Cia. La Pell amb La filla del senyor Bianchi, espectacle infantil basat en el llibre Contes per telèfon de Gianni Rodari. Ha participat en els espectacles Comix i Action de la companyia infantil Clownx teatre. Durant 3 anys va formar part de la Cia Contes la patata (espectacle de contes).

 

Teatre per adults:
Treballs destacats corresponen a La Béte de David Hirson amb direcció de Sergi Belbel, Llàstima que sigui una puta! de John Ford amb direcció d’Anna Estrada, Fora de Joc de Sergi Belbel amb direcció de Cristina Clemente Juliol del 2010 al teatre Capitol, Festival Grec de Barcelona (De gira per Catalunya fins el Juny del 2011). La corda fluixa de Laura Aubert i Queralt Casasayas amb direcció d’Adrià Aubert (Juny del 2010 al Círcol Maldà). El perfecto quilibrio, d’Isabel Díaz (Desembre del 2009 a la casa de la dona de Barcelona.) Espectres de H. Ibsen sota la direcció de Magda Puyo, (d’Abril del 2008 al teatre Romea. De gira per Catalunya i Mallorca, fins al 18 de desembre 2008.) L’Agressor sota la direcció de Carme Portaceli. (Gira per Catalunya, 2007-2008). Fairfly  de la Cia. La Calòrica, va rebre dos Premis Butaca 2017: Millor muntatge de petit format i Millor text teatral a Joan Yago.Data de modificació: 08/03/2018 12:42:10