Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

03:30  |  09/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL COSTAT MÉS SOLIDARI DE CARLOS SAINZ, AQUESTA SETMANA AL CIRCUIT

  • Visita solidària de Carlos Sainz

    Visita solidària de Carlos Sainz

3/3/2018

El pilot participarà en una visita solidària, prevista pel 7 de març, els beneficis de la qual es destinaran íntegrament a Juegaterapia, una fundació que treballa per millorar la vida dels nens malalts de càncer.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)-  El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a organitzar una experiència única pels aficionats a l’F1, de la mà del pilot Carlos Sainz i amb la col·laboració del periodista Josep Lluís Merlos. El proper dimecres 7 de març, durant la segona setmana dels F1 Test Days, un grup reduït de persones podrà conèixer personalment al pilot de casa, fer-se fotos i demanar autògrafs a la visita solidària organitzada.

 

L’experiència també inclou una xerrada sobre F1 a càrrec del periodista Josep Lluís Merlos, així com una visita per les instal·lacions del Circuit. Tindrà un preu de 100 euros i els beneficis que s’obtinguin es destinaran íntegrament a Juegaterapia, una fundació que treballa per millorar la vida dels nens malalts de càncer.

 

La visita guiada solidària començarà a les 10:00 h del matí, amb un recorregut pels espais habitualment restringits al públic durant un Gran Premi, com la sala de briefing o el podi. Acte seguit tindrà lloc la xerrada sobre F1 amb Josep Lluís Merlos i el Meet&Greet amb Carlos Sainz, a la sala VIP de la tercera planta de la Torre de Control. L’activitat culminarà amb una visita al pàdoc i una volta pels vials del Circuit per presenciar de prop el pas dels monoplaces sobre el nou asfalt.

 

És una activitat única i especial per seguir gaudint dels F1 Test Days, donant suport a una bona causa que brinda l’oportunitat de conèixer a un dels pilots de casa, Carlos Sainz, de ben a prop; i de visitar el Circuit des d’una altra perspectiva. 

 

Programa

  • 10:00 h – Inici visita instal·lacions
  • 10:30 h – Xerrada Josep Lluis Merlos
  • 11:15 h – M&G Carlos Sainz
  • 11:30 h – Tour pàdoc
  • 12:00 h – Volta als vials
  • 12:30 h – Fi visita

 

Més informació www.circuitcat.comData de modificació: 07/03/2018 13:58:06