Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

04:28  |  10/08/2022

Data i hora oficial

El temps

JORNADES DE PORTES OBERTES ALS CENTRES DE PRIMÀRIA DE MONTMELÓ

 • Portes obertes i preinscripcions als centres educatius

  Portes obertes i preinscripcions als centres educatius

2/3/2018

Aquest dissabte 3 de març comencen les jornades de portes obertes als dos centres escolars de primària de Montmeló.

D'una banda, l'Escola Pau Casals obrirà el centre de 10 a 13 hores aquest dissabte vinent. I l'escola Sant Jordi ho farà divendres 9 de març de 15.30 a 18.30 hores. Les famílies podran realitzar una exhaustiva visita a les aules, a les instal·lacions i als exteriors de tots dos centres escolars.

 

Es redueix el calendari i s'inicia en la primera quinzena d'abril
El procés de preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària obligatòria s'iniciarà a finals de la primera setmana o la segona d'abril, tal com es va comunicar fa uns dies als representants dels municipis.

 

Aquest calendari respon als canvis organitzatius següents:

 • El Departament redueix el calendari del procés gairebé un mes, d'acord amb la demanda reiterada de diferents sectors de la comunitat educativa.
 • Aquest endarreriment facilitarà que un major nombre d’alumnes nouvinguts o que es trobin situacions de canvis, per exemple de domicili, puguin participar en el procés de preinscripció de forma ordinària.
   
  Ensenyaments postobligatoris
  Enguany s’incorpora, com a novetat, la preinscripció electrònica en els cicles formatius de grau superior d'FP, amb la qual s'elimina la preinscripció en paper, com a primer pas en el repte de l'Administració electrònica i l'entrada necessària en el procés de preinscripció.


Data de modificació: 07/03/2018 13:34:32