Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:42  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PRESENTADA LA PROMOCIÓ D'HABITATGES DEL CARRER PRIMER DE MAIG

  • Llar Unió Catalonia SCCL i Qualitat Habitatge Social

    Llar Unió Catalonia SCCL i Qualitat Habitatge Social

  • Presentació informativa dels habitatges de Primer de Maig

    Presentació informativa dels habitatges de Primer de Maig

  • Un moment de la presentació informativa dels habitatges de Primer de Maig

    Un moment de la presentació informativa dels habitatges de Primer de Maig

28/2/2018

Avui 28 de febrer, a la Sala de la Concòrdia, Llar Unió Catalonia SCCL ha realitzat la presentació de la promoció d’Habitatges en règim de Protecció Oficial del carrer Primer de Maig cantonada amb carrer Navarra.

 

La sala de la Concòrdia es va omplir de persones interessades en la promoció d'aquests habitatges social, motiu pel qual la presentació s'ha realitzat dues vegades, per tal de donar cabuda a la gent que no ha pogut entrar en la sala en la primera reunió.

 

En aquesta reunió informativa s'han donat a conèixer unes primeres estimacions de les característiques, condicions i preus, fruit de l'estudi que està duent a terme el seu equip tècnic i que seran presentades definitivament el proper dia 12 d'abril a les 19h, amb els ajustos i correccions que es derivin del tancament del projecte.

 

Les dades de contacte de la cooperativa Llar Unió Catalonia SCCL i la gestora de cooperatives Qualitat Habitatge Social, per tal de rebre informació o bé inscriure-s com a persones interessades en aquesta promoció, són:

 

 

La cooperativa farà arribar un recordatori de la nova convocatòria per la reunió del mes d'abril a totes les persones prèviament inscrites.Data de modificació: 02/03/2018 14:47:18