Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:09  |  13/04/2021

Data i hora oficial

El temps

PRIMERA SESSIÓ PLENÀRIA DEL CONSELL DE POBLE DE MONTMELÓ

  • Primera sessió plenària del Consell de Poble

    Primera sessió plenària del Consell de Poble

  • Primera sessió plenària del Consell de Poble

    Primera sessió plenària del Consell de Poble

27/2/2018

Dijous 22 de febrer es va celebrar la primera sessió plenària del Consell de Poble a la G2M.

 

El plenari va servir per a que l'empresa Mirada Local presentés a les persones membres del Plenari i al públic assistent, la Diagnosi i el Pla d'acció del Pla de Comunicació de l'Ajuntament. Aquest Pla ha estat elaborat, per encàrrec de la Diputació de Barcelona, per tal de conèixer les debilitats, aptituds, fortaleses i oportunitats de la Comunicació de l'Ajuntament.

 

El segon punt va ser l'explicació dels pressupostos participatius, què eren i la metodologia del procés participatiu. La Permanent del Consell de Poble, reunida una setmana abans, va proposar que la tria dels projectes d'inversió la fessin les persones membres del plenari del Consell de Poble i, en aquest sentit, se'ls hi va explicar. A partir de les propostes, els Serveis Tècnics faran una valoració econòmica que tornarà a ser debatuda en el proper Plenari, per tal de fer la tria definitiva que es sotmetrà a consideració de tota la ciutadania. Cal recordar que la partida pressupostària d'inversions és de 150.000€ i cal fer una tria de projectes per aquest import. 

 

Per acabar, es va triar els representants del Consell de Poble per al grup de motor que s'encarregarà, conjuntament amb ciutadania implicada, del disseny de la campanya de civisme que inclourà els agents cívics per tal de donar a conèixer l'ordenança de civisme i espai públic i la de tinença d'animals de companyia. 

 

En el torn obert de preguntes, es va parlar del tema de la seguretat ciutadana i es decidir que caldria engegar una campanya informativa de mesures de seguretat. 

 

Malgrat el Reglament estableix una reunió del Plenari cada quatre mesos, es va decidir convocar-ne un de nou al mes d'abril per poder impulsar el procés participatiu per als pressupostos i per conèixer la campanya de Civisme.Data de modificació: 01/03/2018 20:08:50