Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

07:56  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

CANTA GRAN! 2018: DE BERLIN AL PARAL·LEL

  • Cantagran 2018

    Cantagran 2018

22/2/2018

El dimarts 6 de febrer de 2018 a les 18.30h ha tingut lloc a l’Auditori de Barcelona el concert Cantagran. En aquesta edició hi han participat 6 cantaires de la Coral del Casal de la gent Gran de Montmeló: Tina Maudes, Modesto Santiago, Júlia Busom, Maria Holgado, Conxi Rosa I Victòria Gimeno, acompanyats per la professora Montse Trisan.

 

Canta Gran! és un projecte participatiu per a la gent gran. Es tracta d’un programa específic que sorgeix directament de les polítiques de benestar social i que pretén promocionar una imatge positiva de la gent gran, incrementar el seu rol actiu, que participin plenament a la societat i que el seu valor repercuteixi en altres generacions. Amb aquesta activitat es vol formar part d’un cicle més de creixement personal i qualitat de vida afegint “vida als anys i no només anys a la vida”.

 

Aquest any Cantagran s'ha passejat per alguna de les músiques més representatives del music-hall. De la mà de la Mone i amb arranjaments del Daniel López, les persones participants i assistents, van viatjar des dels cabarets internacionals més seriosos fins a casa nostra, amb les cançons més properes i picants del Paral·lel. Com diu el títol d'enguany: De Berlín al paral·lel.Data de modificació: 23/02/2018 16:07:17