Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:50  |  17/05/2022

Data i hora oficial

El temps

“DAYDREAM” FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA ELECTRÒNICA A MONTMELÓ

  • Daydream Festival

    Daydream Festival

21/2/2018

Els dies vinents 30 i 31 de març tindrà lloc a l'interior del Circuit de Barcelona-Catalunya el festival internacional de música electrònica Daydream.

 

Aquest festival, originari de Bèlgica, aterra a Espanya per primera vegada i espera acollir, en la seva primera edició a casa nostra prop de 70.000 espectadors segons els mateixos organitzadors.

 

El festival se situarà entre les tribunes B i N del Circuit i disposarà d'un macro escenari i dues carpes addicionals que seran muntades per a aquest esdeveniment, que també comptarà amb serveis de restauració, zona de relaxament, guarda-roba, etc. A aquests serveis s'afegeix el de càmping vinculat a l'activitat en els terrenys de Can Guitet.

 

L'accés al festival es podrà fer per mitjans propis però des de la mateixa organització es prioritza l'ús del transport públic a través de les línies de Rodalies i un servei d'autocars llançadora que comunicaran el Circuit amb la plaça d'Ernest Lluch.

 

Actualment s'està analitzant de forma coordinada entre l'organització, els Serveis Tècnics Municipals, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, tot el dispositiu normatiu, de mobilitat i de seguretat per tal de cobrir un esdeveniment d'aquesta magnitud.Data de modificació: 19/03/2018 10:41:43