Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

08:06  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

NOVA PROMOCIÓ DE PISOS DE PROTECCIÓ OFICIAL AL CARRER PRIMER DE MAIG

  • Render del projecte de millora urbana del carrer Primer de Maig

    Render del projecte de millora urbana del carrer Primer de Maig

19/2/2018

Fruit de la voluntat del govern de l'Ajuntament de desenvolupar en el sòl que integri el seu patrimoni municipal una activa política pública d'habitatges, d'acord amb la tipologies i règims previstos en els Plans d’Habitatges estatals, autonòmics i locals aprovats per les Administracions Competents, va signar un conveni de col·laboració amb la UGT Catalunya.

 

En virtut d'aquest conveni per a la promoció d'habitatges protegits a Montmeló i un cop complerts tots els tràmits administratius i els terminis corresponents per a l'aprovació del Pla de Millora Urbana del carrer Primer de Maig i del projecte d'urbanització d'aquest sector, la cooperativa Llar Unió Catalonia inicia la construcció de 39 pisos de protecció oficial i 41 aparcaments.

 

L'esmentada cooperativa construirà un bloc en dues alçades diferents, planta +4 a la part que dóna al carrer de Navarra i planta +5 amb façana al carrer del Primer de Maig; un segon bloc de planta +5 amb façana a la plaça de l'estació i un tercer edifici de planta +4 amb façana al carrer del Primer de Maig. Aquesta distribució permet la creació d'una àmplia plaça i zona verda i permet també la connectivitat a peu, mitjançant rampa, amb el carrer d'Antonio Machado.

 

Per tal de conèixer les condicions per accedir a aquests habitatges i on i com inscriure's, la cooperativa Llar Unió convoca una reunió informativa a la Sala de la Concòrdia, dimecres 28 de febrer a les 19 hores.Data de modificació: 22/02/2018 17:20:11