Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:08  |  15/04/2021

Data i hora oficial

El temps

CONTINUEN ELS TREBALLS PER L'AMPLIACIÓ DE L'AUTOVIA C-17

  • Millora a la carretera C-17, entre l’autopista AP-7 i la carretera BV-1432. Parets del Vallès - Lliçà d'Amunt

    Millora a la carretera C-17, entre l’autopista AP-7 i la carretera BV-1432. Parets del Vallès - Lliçà d'Amunt

17/2/2018

El passat dia 7 de febrer, el Secretari de Territori i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, el senyor Ricard Font, va convocar al Departament els alcaldes afectats per l'ampliació de l'autovia C-17.

 

En aquesta reunió se'ls va informar de primera mà sobre l'estat de tramitació dels diferents projectes del que constarà l'ampliació d'aquesta via.

 

Com ja vam informar, aquest projecte cerca l'ampliació de la capacitat viària de l'autovia C-17 i substitueix, a mitjà termini, el desdoblament projectat d'aquesta via que afectava amb un fort impacte el nostre municipi.

 

Els diferents projectes que componen l'actuació per un import total d'uns 30 milions d'euros, inclouen la millora de l'accessibilitat i noves connexions a Montmeló des de les vies C-17, C-33 i AP-7, fet molt reivindicat per l'Ajuntament de Montmeló.

 

La redacció del projecte bàsic va ser adjudicat el passat mes d'octubre a una enginyeria especialitzada i està previst que a finals d'aquest mes presentin al Consistori els primers encaixos de les noves connexions a les infraestructures viàries des de Montmeló.Data de modificació: 22/02/2018 17:17:45