Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:55  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LES OBRES D’INTEGRACIÓ DEL SOTERRAMENT AVANCEN A BON RITME

  • Obres d'integració del soterrament a Montmeló

    Obres d'integració del soterrament a Montmeló

  • Procés de trasplantament de les moreres del carrer de Miquel Biada a la zona de l'antic Escorxador

    Procés de trasplantament de les moreres del carrer de Miquel Biada a la zona de l'antic Escorxador

21/2/2018

El passat mes de gener s'han iniciat les obres d'integració de la llosa del soterrament promogudes per ADIF. Aquestes obres afectaran bona part del carrer Miquel Biada, entre l'Avinguda Pompeu Fabra i la caseta de l'antic ferroviari.

 

El tram baix del carrer Miquel Biada no es veurà afectat en l'àmbit d'aquesta obra i els veïns del carrer que disposen d'un aparcament privat, podran accedir-hi com fins ara, a través del carrer Major. Des d'aquest punt es restringirà el trànsit en dos sentits de circulació, a partir del dia 28 de febrer al pas exclusiu pels veïns que disposen d'un aparcament privat i als vehicles de serveis i recollida de residus. El pas de vianants per l'accés a comerços i immobles no es veurà afectat.

 

Donat que el carrer Miquel Biada és un carrer que dóna servei a diferents comerços, s'habilitarà un espai de càrrega i descàrrega a tocar de l'avinguda Pompeu Fabra i, en aquesta fase primerenca de les obres es permetrà l'accés rodat als titulars dels locals.


Els contenidors de resta i selectiva que actualment estan situats al carrer Miquel Biada seran desplaçats uns metres en direcció cap al centre juvenil.

 

Per tal de compensar l'afectació en les places d'estacionament de la zona, s'habilitarà un espai d'estacionament amb limitació horària en el solar del carrer Lluís Companys. Aquest espai, juntament amb l'ampliació de l'aparcament del pavelló municipal de fins a 70 places i l'adequació de l'espai de l'antic escorxador, amb capacitat de més de 300 places cobriran les necessitats d'estacionament del centre del nostre municipi.

 

Trasplantament de les moreres del carrer de Miquel Biada

Paral·lelament, el dia 12 de febrer, es va dur a terme el trasplantament de la majoria d'arbres del carrer Miquel Biada afectats per l'obra, que han estat replantats a la zona que s'està preparant de l'antic Escorxador.

 

Aquestes obres formen part de la primera fase de l'esperada integració urbana de la llosa del soterrament de la línia fèrria entre els carrers Lluís Companys i l'avinguda Pompeu Fabra. Suposaran la implantació de zones verdes de titularitat municipal per a l'ús d'esbarjo de tota la ciutadania del municipi, que han de contribuir a la millora l'espai públic i possibilitar l'aprofitament del nou espai creat en dur-se a terme el soterrament del ferrocarril.Data de modificació: 22/02/2018 15:19:10