Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:31  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ALBERTO SAN JUAN ARRIBA A LA POLIVALENT AMB L'ESPECTACLE "ESPAÑA INGOBERNABLE"

  • España ingobernable, amb Alberto San Juan

    España ingobernable, amb Alberto San Juan

27/2/2018

Després del pas per l'escenari de la Polivalent de Quim Masferrer i el Sevilla, el més de març s'obrirà la programació de la sala amb l'actor Alberto San Juan. Sota el títol de España ingobernable, San Juan i Fernando Egozcue (guitarra) alcen la veu amb textos i cançons en relació al que vivim actualment al nostre país.

 

A l'espectacle hi seran presents veus de polítics, periodistes, persones excloses, milionàries, indefenses ... España ingobernable és un grapat de textos i de cançó sobre la lluita ciutadana contra el poder de la nostra història recent. L'espectacle també inclou commovedors versos de Lorca, Cernuda, Miguel Hernández, Ángel González, Gloria Fuertes, Jorge Reichmann i Albert Pla.

En resum, és una selecció de textos i cançons que repassen la història d'Espanya des de la Segona República fins al dia d'avui. Aquests són, en essència, els 75 minuts d'España ingobernable, un recital auster i emotiu creat i posat en escena -amb veu i guitarra- per Alberto San Juan i Fernando Egozcue.

España ingobernable es podrà veure i sentir el diumenge 4 de març, a les 19 hores, a la Sala Polivalent de Montmeló.

 

 Data de modificació: 01/03/2018 17:43:20