Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:49  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PRIMER PLENARI DEL CONSELL DE POBLE, DIJOUS 22 DE FEBRER

  • Consell de Poble de Montmeló

    Consell de Poble de Montmeló

  • Consell de Poble de Montmeló

    Consell de Poble de Montmeló

14/2/2018

Dijous 22 de febrer a les 19 hores al Centre de Formació i Recursos G2M se celebrarà el primer plenari del Consell de Poble.

 

El Consell de Poble es planteja com l'espai de coordinació de tots els actors socials i econòmics del poble i, per tant, es constitueix amb la finalitat de facilitar, fomentar i permetre la participació estable de tots els sectors socials.

 

El Plenari del Consell de Poble és l’òrgan de màxima representació i participació. La seva composició i funcionament venen regulats pel Reglament. Les sessions plenàries del Consell són públiques.

 

La participació ciutadana, entesa com la capacitat de la ciutadania d’intervenir en els processos de definició de les polítiques públiques, és cada cop més necessària i reclamada per la ciutadania.

 

En aquest sentit, el Consell de Poble es concep com un espai de trobada, de reflexió i de participació ciutadana amb una visió global per a la gestió estratègica del municipi, per sobre de les visions acotades que pugui tenir cadascun dels sectors i àmbits.Data de modificació: 22/02/2018 17:11:44