Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:36  |  22/04/2021

Data i hora oficial

El temps

VIU LA TEVA HISTÒRIA

  • Les tradicions funeràries romanes. Visita Avis Savis, novembre 2017

    Les tradicions funeràries romanes. Visita Avis Savis, novembre 2017

13/2/2018

Com cada any l'Oficina de Català i el Museu de Montmeló han organitzat un programa conjunt d'activitats adreçat als alumnes dels cursos de català del Consorci per la Normalització Lingüística i al col·lectiu dels Avis Savis del Casal d'Avis de Montmeló.

 

Sota el nom “Viu la teva història”, el programa inclou activitats de caràcter divers (visites guiades i teatralitzades, tallers, itineraris, etc.) que tenen com a fil conductor la història del nostre municipi, des de les etapes més remotes de la prehistòria fins a la memòria de les èpoques més recents.

 

El programa de 2018 combinarà les visites a les exposicions del museu amb tallers i itineraris de nova creació entre els quals destaca una visita teatralitzada per conèixer l'edifici modernista de la Torreta que es presentarà el mes vinent de juny amb motiu de l'acte de cloenda dels cursos de català de les oficines de català de Montmeló i Montornès del Vallès.

 

Les activitats, que habitualment se celebren el darrer dimarts de cada mes, s'anunciaran a través de l'agenda mensual de l'Ajuntament de Montmeló i estaran obertes a tota la població prèvia inscripció al Museu Municipal de Montmeló. La propera activitat se celebrarà el dimarts 27 de febrer a les 4 de la tarda i estarà dedicada als jocs romans.Data de modificació: 15/02/2018 18:04:40