Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:43  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PRIMERA JORNADA DE FORMACIÓ PER A ENTITATS LOCALS

  • Jornada de formació per a entitats

    Jornada de formació per a entitats

7/2/2018

Dissabte 3 de febrer va tenir lloc al Centre de Recursos G2M la primera jornada de Formació per a entitats que va consistir en un taller sobre comptabilitat.

Al taller van assistir un total de 17 persones, representant 12 entitats esportives, culturals i socials del municipi. La formació va anar a càrrec de Toni Carulla, tècnic de la Fundació CONFAVC. Els temes tractats van ser diversos: què és i per a què serveix la comptabilitat, la gestió administrativa, quina Fiscalitat s'ha de complir, el control de la tresoreria d'una entitat, etc.

Les persones assistents van catalogar el taller com un curs intensiu i molt participatiu que va servir per resoldre els dubtes que tenen les entitats amb la comptabilitat i, sobretot, la fiscalitat que s'ha de complir.

El 3 de març es realitzarà una nova jornada formativa per tal que les entitats aprenguin a dissenyar i redactar projectes. Una de les recomanacions que va fer el formador, va ser la de fer un curs de Captació de Fons. L'Ajuntament ha fet la petició dins el catàleg d'ajuts per al 2018 per seguir amb la formació de les entitats.Data de modificació: 12/02/2018 15:22:47