Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:41  |  17/10/2021

Data i hora oficial

El temps

PARTICIPA EN EL CONCURS "EL MÓN ÉS PLE DE LLENGÜES"

  • Concurs "El món és ple de llengües"

    Concurs "El món és ple de llengües"

6/2/2018

El 21 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna des que l'any 1999. Així ho va declarar la Conferència General de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO) en reconèixer que el món és ple de llengües.


La Biblioteca i l'Oficina de Català han organitzat un concurs amb el nom "El món és ple de llengües", per veure què sabem d'altres llengües. A la biblioteca, del 12 al 28 de febrer, hi haurà exposat un qüestionari perquè els usuaris el responguin a fi de participar en el joc de les llengües del món.Es tracta d'un material que pretén, amb el joc, fer veure als participants quines són les llengües més parlades, o l'origen d'algunes paraules, les diferents maneres de donar gràcies segons cada idioma... Hi ha 12 qüestions a resoldre i s'han de posar les solucions a la butlleta. El concurs té dues modalitats: una adreçada a l'àmbit familiar i una altra com a adult.


Els participants han de deixar les respostes en una urna o altra, depenent si volen participar com a adult o bé com a família.

El 23 de febrer es farà el sorteig entre totes les butlletes que s'hagin contestat correctament. Els premis són dues entrades dobles per assistir a la Sala Polivalent a veure l'obra Aüc en la modalitat d' adult i dues entrades dobles com a família per assistir a l'espectacle infantil del 24 de març.Data de modificació: 08/02/2018 18:28:53