Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:57  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

EL CIRCUIT RET HOMENATGE ALS ABONATS DE MÉS DE 25 ANYS D'ANTIGUETAT

  • homenatge als abonats de més de 25 anys d'antiguetat

    homenatge als abonats de més de 25 anys d'antiguetat

3/2/2018

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Dissabte 27 de gener, el Circuit de Barcelona-Catalunya va celebrar un acte de reconeixement a tots els Abonats que fa 25 anys o més que mostren la seva fidelitat al traçat català. Un nombrós col·lectiu d’Abonats va gaudir d’un matí de trobada, que va servir per apropar l’afició a l’equip del Circuit.

 

El moment més emotiu va tenir lloc darrere de la Tribuna Principal, quan es va descobrir una gran placa amb els noms d’aquests Abonats gravats, més de 600. A més, el mural va ser destapat per una representació dels primers Abonats del Circuit: Francesc Beltrán i Valentí Fradera. Cares d’emoció i d’il·lusió al veure les inscripcions, en un ambient relaxat entre moltes de les persones que han fet possible seguir apostant per un circuit que representa el somni de milers d’aficionats al motor des de 1991.

 

L’acte d’homenatge va comptar amb la presència del president del Circuit, Vicenç Aguilera, i el director general, Joan Fontserè, que també van voler presentar la temporada 2018 d’Abonats. Al Pis Box Member es van introduir les novetats d’aquest 2018, entre elles un nou espai lounge per viure el motor amb totes les comoditats i avantatges: El Mirador (situat a la terrassa de la Pelouse Privilege), així com també es va parlar de la temporada esportiva que s’encetarà en uns dies, amb els Formula One Test Days.Data de modificació: 08/02/2018 11:55:01