Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:57  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

JÈSSICA ROCA I SERGIO LÓPEZ, DOS JOVES ESCRIPTORS LOCALS

  • Vida de Teran, de Sergio López

    Vida de Teran, de Sergio López

  • Jèssica Roca durant la presentació  de "Ni un gram"

    Jèssica Roca durant la presentació de "Ni un gram"

8/2/2018

Si fins ara Montmeló ha estat reconegut en l'àmbit cultural per ser un poble de "teatre", d'un temps ençà també s'ha de parlar de Montmeló com un poble de joves escriptores i escriptors. Ahir dimecres Jèssica Roca va presentar "Ni un gram", la seva segona obra. I la setmana vinent, el 15 de febrer, Sergio López Palomo fa un salt a la literatura amb la novel·la "La vida de Teran".

Jèssica Roca va presentar la seva segona novel·la "Ni un gram", una obra basada en fets reals que narra la història de l'Àstrid Albella, una noia ex toxicòmana que explica en primera persona tot el trajecte que la condueix fins a l'obscur món de la drogoaddicció. Una veu pausada però incisiva, que pretén treure estigmes i donar una visió perifèrica de l'entorn d'una persona amb drogodependència.

Jèssica Roca és autora del llibre Cinc dones de veritat i de múltiples escrits al seu blog La bústia groga que van des de relats de novel·la fins a la poesia o el dietari personal. Actualment ja treballa en la seva tercera obra, una novel·la d'auto ficció emmarcada en l'àmbit de l'exportació industrial, amb el context de la gran recessió econòmica com a teló de fons. El seu estil íntim i cru al mateix temps i de pretesa vocació social i conjuntural, tendeix clarament cap al realisme literari.

Per la seva banda, Sergio López Palomo, veí de Montmeló, és un joveníssim escriptor que s'estrena amb "Vida de Teran", una novel·la absurda i coherent, entranyable i fosca, on els herois estan predestinats a viure autèntiques gestes. L'únic alè d'en Daerdelion serà el d'identificar-los d'entre els milions d'homes que omplen Rüen. Només necessita una cosa per aconseguir-ho: una desafinada intuïció que ja li ha fallat desenes de vegades.

Aquest novell autor de literatura fantàstica, farà la presentació de "Vida de Teran" a la Biblioteca Municipal La Grua, el pròxim dijous 15 de febrer a les 19.30 hores, on desvetllarà moltes incògnites sobre aquesta apassionant aventura i on explicarà tots els detalls del seu procés literari per tal d'arribar a escriure una novel·la d'aquest caire. Serà una gran oportunitat per conèixer l'obra i d'un nou escriptor montmeloní. Us hi esperem.Data de modificació: 08/02/2018 11:37:32