Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

05:58  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

SEGON TALLER FORMATIU PER A ENTITATS

  • Jornada de formació per a entitats. Taller d'elaboració de projectes

    Jornada de formació per a entitats. Taller d'elaboració de projectes

16/2/2018

Aquest 2018, des de la regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament, s'ha programat una sèrie d'accions formatives per tal d'ajudar a les entitats locals en diferents àmbits de la gestió i dotar-les de les eines bàsiques perquè puguin assolir tots els temes necessaris que se'ls hi demana des de les administracions.

Les primers d'aquestes actuacions consisteixen en dos tallers formatius. El primer sobre comptabilitat bàsica es va dur a terme el dissabte 3 de febrer i el segon sobre la realització de projectes que es farà el dia 3 de març.

 

Aquestes accions són subvencionades per la Diputació de Barcelona i són recursos per a la sensibilització, enfortiment i capacitació en l'àmbit de la participació ciutadana adreçats al teixit associatiu i a la ciutadania en general.

Dissabte 3 de març, es portarà a terme el taller "Elaboració de projectes. Adquirir eines per identificar, dissenyar, formular, executar i avaluar un projecte correctament". Aquest taller vol fomentar mètodes de treball actius, participatius i reflexius i sobretot, promoure el treball en xarxa entre les associacions del municipi.

El taller amb una durada de 4 hores es realitzara a la G2M, de 9.30 a 13.30 hores. Ajuntament i Diputació recomanen l'assistència d'algun membre de cada entitat, ja que aquesta formació, a banda de facilitar la tasca de gestió, possibilita un espai de relació entre entitats i permet conèixer les necessitats i inquietuds del teixit associatiu de Montmeló.

Recordem que les entitats que estiguin interessades a participar-hi, han d'enviar un correu electrònic a l'adreça participacio@montmelo.cat indicant les dades de la persona o les persones que hi assistiran, l'entitat a la qual pertanyen i un telèfon o adreça de correu electrònic per contactar-hi.Data de modificació: 22/02/2021 11:10:10