Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:12  |  16/04/2021

Data i hora oficial

El temps

JÈSSICA ROCA PRESENTA EL SEU SEGON LLIBRE "NI UN GRAM"

  • Jèssica Roca presenta "Ni un gram"

    Jèssica Roca presenta "Ni un gram"

7/2/2018

Jèssica Roca presenta avui dimecres 7 de febrer el seu nou llibre Ni un gram. Jèssica Roca, veïna actualment de Sant Antoni de Vilamajor i nascuda a Montmeló, ja va presentar la seva primera obra literària Cinc dones de veritat l'octubre de 2015. Ara torna a la Sala de la Concòrdia amb la segona obra.

 

Ni un gram és una novel·la basada en fets reals que narra la història de l'Àstrid Albella, una noia ex toxicòmana que explica en primera persona tot el trajecte que la condueix fins a l'obscur món de la drogoaddicció. Una veu pausada però incisiva, que pretén treure estigmes i donar una visió perifèrica de l'entorn d'una persona amb drogodependència.

 

Jèssica Roca és autora del llibre Cinc dones de veritat i de múltiples escrits al seu blog La bústia groga que van des de relats de novel·la fins a la poesia o el dietari personal. Actualment ja treballa en la seva tercera obra, una novel·la d'auto ficció emmarcada en l'àmbit de l'exportació industrial, amb el context de la gran recessió econòmica com a teló de fons. El seu estil íntim i cru al mateix temps i de pretesa vocació social i conjuntural, tendeix clarament cap al realisme literari.

 

Recordem, la presentació del llibre Ni un gram, serà avui dimecres, a les 19.30 hores, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament de Montmeló.

 

 Data de modificació: 07/02/2018 13:13:21