Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:44  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EVA RODRÍGUEZ, 25 ANYS TENINT CURA DEL REIS D'ORIENT

  • Eva Rodríguez Mallafré

    Eva Rodríguez Mallafré

26/1/2018

Eva Rodríguez Mallafré porta des de l'any 1992 al càrrec de l'estilisme dels Reis d'Orient a la seva arribada a Montmeló. De tots és ben sabut que els Reis Mags, després del llarg viatge des d'Orient, necessiten un descans i per descomptat necessiten posar-se a punt per saludar les autoritats i als nens de cada poble.

 

A Montmeló, des de fa 25 anys, de manera ininterrompuda, la persona que s'ha encarregat de pentinar, maquillar, vestir i posar-los a punt, ha estat Eva Rodríguez.

 

Aquesta tasca, que va començar com una simple col·laboració, s'ha convertit amb els anys en una cosa vocacional, ja l'Eva viu la nit de dels Reis Mags amb la mateixa il·lusió que els nens: "l'essència de l'arribada dels Reis d'Orient són els nens i la resta és secundari, per això sempre he posat molta cura i afecte en què els Reis de Montmeló siguin ben macos".

 

Eva Rodríguez va començar aquesta tasca només acabar els estudis de perruqueria. Paral·lelament es va especialitzar en diferents tècniques relacionades amb l'estilisme: automaquillatge, maquillatge de fantasia, esteticiene i tècniques d'ungles acríliques. Tot això l'ha portat també a col·laborar en cursos del Centre Cultural la Torreta i en activitats com el Carnestoltes de Montmeló.

 

Però res ha impedit que durant aquests 25 anys Eva estigués el dia 5 de gener atenent degudament a Ses Majestats els Reis d'Orient, fins i tot l'any 2000, quan el seu primer fill comptava tan sols amb dues setmanes de vida: "darrere meu sempre ha estat recolzant-me la meva família, especialment el meu marit Agustí que sempre ha estat ajudant-me perquè jo pogués estar a la cavalcada".

 

Ara es planteja un relleu i per això aquest any a comptat amb la col·laboració de Sewinet Agudo que espera que sigui el seu relleu natural d'aquí a un parell d'anys: "el meu treball actual com a formadora d'ungles de l'empresa CDN m'obliga a viatjar i per això vull passar el relleu a gent més jove que pugui realitzar aquesta bonica actividas durant molts anys, tal com he fet jo".

 

La seva dedicació i el seu esforç és sens dubte una mostra de l'afecte d'Eva Rodríguez cap la seva professió i sobretot cap a les activitats socials i participatives de Montmeló. Moltes gràcies per la feina desenvolupada durant aquests 25 anys.Data de modificació: 29/01/2018 09:10:01