Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:07  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

MÉS MILLORES A L'EDIFICI DEL CAP MONTMELÓ

  • aplicació de vinils de protecció solar al CAP Montmeló

    aplicació de vinils de protecció solar al CAP Montmeló

  • Entrada al CAP Montmeló

    Entrada al CAP Montmeló

24/1/2018

Els treballs que es van realitzar el passat mes d'octubre al CAP Montmeló, s'han complementat ara amb la col·locació de vinils antisolars a la façana posterior, just sobre l'entrada d'urgències.

 

El CAP Montmeló va patir la passada tardor una sèrie de reformes que van suposar una reordenació de l'accés principal, ampliant l'espai, instal·lant portes automàtiques i una cortina d'aire a l'entrada principal, tot això valorat en 41.249,70 €. Per altra banda, fa unes setmanes, han aplicat d'una sèrie de vinils de protecció solar, valorats en 15.246 €, a tota la façana de vidre del carrer Font dels Creixents, sobre l'entrada d'urgències. Aquesta intervenció suposa un aïllament tèrmic a l'interior del CAP i com a conseqüència, un confort tèrmic i un estalvi energètic considerable.

 

Aquestes millores es complementaran pròximament amb l'arribada d'una nova refredadora (que es farà efectiva d'aquí a poques setmanes), que ha costat 38.762 €. La realització de totes aquestes obres han estat a càrrec de l'Institut Català de la Salut de la Generalitat de Catalunya, fruit d'una demanda de l'Àrea de Salut Pública de l'Ajuntament de Montmeló.Data de modificació: 08/02/2018 08:39:14