Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:58  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

NOVA OFICINA D'ATENCIÓ A LA CIUTADANIA

  • Plànol de planta de la nova OAC

    Plànol de planta de la nova OAC

21/1/2018

Des de principis de mes, els Serveis d'Obres i Manteniment de l'Ajuntament estan treballant en l'espai que fins ara ocupaven les oficines de la Policia Local per tal de construir-hi la nova Oficina d'Atenció a la Ciutadania.

 

El projecte està promogut per l'Ajuntament de Montmeló i redactat pels seus serveis tècnics. Les obres són executades de forma directa per la mateixa administració, ja que per les seves característiques es disposen dels mitjans materials i personals suficients per a la seva execució, i tenen un pressupost total de 125.493,90 € dels quals (el 46% correspon a mà d'obra i el 54% restant a materials i maquinària).

 

Es fa una primera actuació d'enderroc d'envans, paviments, revestiments i instal·lacions per obtenir un espai més obert i transparent i crear un nou accés adaptat des de la plaça de la Vila per on s'entrava a l'antic edifici de l'Ajuntament recuperant la importància i el caràcter públic d'aquesta part de l'edifici que estava actualment de desús.

 

El programa de les noves dependències de l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania consta de vestíbul d'accés des de la plaça de la Vila amb dues portes de vidre, mantenint la porta d'acer existent amb aquesta de protecció. La Recepció se situa en l'espai del vestíbul actual amb un taulell per Conserge i una sala i es modifiquen els lavabos existents fent-los adaptats.

 

Es fa una nova sala d'espera i una oficina d'atenció amb tres punts separats per mampares de vidre. En la part on s'ubicaven els serveis i vestidors de la policia, es formen tres espais destinats a despatx d'atenció i espai de recerca.

 

S'actua en una superfície total de 172,52 m², dels quals la sala principal d'atenció al públic ocupa una superfície de 75,15 m² i la resta són espais destinats a vestíbul, consergeria, banys, sala d'espera, despatxos i espai de recerca.Data de modificació: 25/01/2018 19:17:31