Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:59  |  30/09/2022

Data i hora oficial

El temps

INICI DE L'EXECUCIÓ DE LA PRIMERA FASE DE LES OBRES DE LA LLOSA DE SOTERRAMENT

  • Feines de topografia sobre la llosa de soterrament

    Feines de topografia sobre la llosa de soterrament

24/1/2018

La signatura de l'acta de replanteig entre Adif i l'empresa constructora OHL, realitzada el dia 22 de gener, és el tret de sortida de la primera fase de les obres d'integració de la llosa del soterrament.

 

D'acord amb la direcció d'obra, la previsió de l'ocupació de l'espai i l'inici de les actuacions està prevista per la segona quinzena de febrer. La duració de les obres serà aproximadament d'uns nou mesos i agafa l'espai comprès entre els carrers Pompeu Fabra i Lluís Companys.

 

Aquestes obres afectaran les places d'aparcament del carrer Miquel Biada, que l'Ajuntament compensarà amb l'adequació i redistribució de l'aparcament a la zona del pavelló, incrementant l'espai amb unes 20 places més.

 

Paral·lelament s'iniciaran les feines de distribució de l'aparcament de l'espai de l'antic escorxador. Aquesta zona serà preparada per a disposar d'unes 320 places degudament alineades, il·luminades i senyalitzades de manera que la ciutadania disposi d'una bossa d'aparcament a 5 minuts a peu de l'estació.

 

Per últim, en la reunió amb la direcció d'obra d'Adif, mantinguda a les dependències municipals, l'Ajuntament ha manifestat la necessitat de compatibilitzar l'obra amb l'accés a l'aparcament per part dels veïns del carrer Miquel Biada i Girona. S'ha acordat que aquest tema serà prioritari i que es tractarà degudament amb l'empresa adjudicatària, un cop aquesta presenti el pla d'obres. L'Ajuntament informarà puntualment al veïnatge afectat.Data de modificació: 26/01/2018 12:42:12