Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:36  |  21/08/2019

Data i hora oficial

El temps

EL CENTRE CULTURAL LA TORRETA INICIA UNA SÈRIE DE TALLERS DE CUINA QUE ES REALITZARAN A LA CUINA-TALLER DE LA G2M

  • Taller de cuina - Fem sushi

    Taller de cuina - Fem sushi

30/1/2018

Des del Centre Cultural La Torreta de Montmeló comença una sèrie de quatre monogràfics de cuina, sota el títol "Cuina per a tothom". Els diferents tallers seran sessions de dues hores i es realitzaran a les instal·lacions de la cuina-taller de l'Espai Emprén de la G2M.

 

Hi haurà un total de quatre tallers de temàtica totalment diferent i destinats a públic molt divers. El primer taller és un monogràfic de cuina japonesa. En ell es treballarà les tres peces típiques del sushi: el Nigiri, el Maki i el Uramaki, També es realitzarà la cocció de l'arròs i la tècnica del tall correcte del peix, segons la cuina japonesa.

 

Aquest taller de sushi es portarà a terme a la cuina de la G2M el dimarts 20 de febrer, de 18 a 20 hores. Ja estan obertes les inscripcions que es poden fer de manera presencial al Centre Cultural La Torreta, a la tarda, o bé enviant un correu electrònic a:

latorreta@montmelo.cat. Les places són limitades.

 

La resta de tallers de cuina són ben diferents. El segon monogràfic serà sobre la cuina amb xocolata i es treballaran delicatessens amb aquest producte. El tercer taller porta el nom de Megapinxo i consistirà en l'elaboració de pinxos variats. I per últim hi haurà un taller molt familiar on les persones assistents al curset seran pares i mares amb infants. Es tracta de cuinar en família d'una manera divertida i sana, perquè com diu el nom del taller "No tot són verdures". Els tallers els impartirà l'empresa CIM Solucions.

 

 Data de modificació: 08/02/2018 08:38:48