Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

19:46  |  23/04/2021

Data i hora oficial

El temps

L'ESPAI SOCIOEDUCATIU DE MONTMELÓ ES DIRÀ "TOC"

  • Fotografia de grup dels infants del nou TOC de Montmeló, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament

    Fotografia de grup dels infants del nou TOC de Montmeló, a la Sala de la Concòrdia de l'Ajuntament

  • Espai Socioeducatiu

    Espai Socioeducatiu

16/1/2018

El Servei Socioeducatiu ja té nom. Aquest darrer mes de novembre els infants i joves que hi assisteixen van fer una votació per a la tria del nom de l'espai, els finalistes varen ser TOC, NIU i CAU, i finalment el nom escollit amb més quòrum va ser TOC.

L'Espai Socioeducatiu de Montmeló TOC, que va entra en funcionament el passat mes de maig, és un servei municipal, d'atenció diària, que dóna suport als infants i joves -així com a les seves famílies- i vetlla pel desenvolupament de la personalitat, la socialització i l'adquisició d'aprenentatges bàsics.

Aquesta assistència s'adreça a infants i joves entre 6 i 16 anys que estiguin empadronats i escolaritzats al municipi i es du a terme les tardes de dilluns a divendres, de setembre a juliol, a l'espai d'intervenció socioeducativa situat a la planta baixa de l'edifici de l'antiga estació.

Així doncs, el TOC el passat 22 de desembre va celebrar la seva festa de Nadal on estaven convidats tots els familiars i tutors dels infants i joves que hi participen. Cada grup va representar un espectacle, els petits van cantar una cançó de Nadal, els Mitjans van fer un ball de dansa moderna, els grans van presentar l'edició d'un videoclip editat i representat per ells mateixos i els adolescents van fer juntament amb les educadores l'edició d'un vídeo explicatiu del projecte mostrant les dinàmiques diàries, l'espai i fotos resum de les activitats realitzades durant el curs.

En acabar tots plegats van fer cagar el Tió. Tot i sonar a comiat no va ser així donat que el servei romangué obert durant les vacances escolars de Nadal, on han pogut realitzar activitats més lúdiques com ara, cinema, tallers de cuina, inclòs els més grans van participar del Laser Tag a l'Estació Jove.

L'equip que treballa pel creixement integral dels infants i dels joves està format per dues persones especialitzades que ofereixen suport al desenvolupament de la personalitat, pautes educatives, atenció individualitzada i en grup, atenció familiar, treball en xarxa i amb la comunitat, reforç escolar i activitats d'esports, tallers, jocs i sortides.Data de modificació: 18/01/2018 20:34:08