Montmelo

Montmelo
 • MIDA DEL TEXT   

15:25  |  27/05/2020

Data i hora oficial

El temps

QUIM MASFERRER ARRIBA A LA POLIVALENT AMB L'OBRA "TEMPS", EL 27 DE GENER

 • "Temps" amb Quim Masferrer

  "Temps" amb Quim Masferrer

 • "Temps" amb Quim Masferrer

  "Temps" amb Quim Masferrer

 • "Temps" amb Quim Masferrer

  "Temps" amb Quim Masferrer

 • "Temps" amb Quim Masferrer

  "Temps" amb Quim Masferrer

 • "Temps" amb Quim Masferrer

  "Temps" amb Quim Masferrer

11/1/2018

Quim Masferrer, conegut majoritàriament per la televisió i, sobretot, pel programa de TV3 El foraster, arriba a la Polivalent de Montmeló, obrit la programació de la sala amb l'obre "TEMPS", un monòleg teatral que barreja intel·ligentment comèdia i tragèdia

 

Amb la premissa dels darrers 90 minuts de vida del personatge, Masferrerens parla des de l’escenari barrejant totes les possibilitats actorals que se li poden demanar a un intèrpret: paraula, gest, coreografia, ball, humor, drama, reflexió, ironia, sarcasme, desvergonyiment….

 

Una interpretació excel·lent es combina amb una dramatúrgia rodona que s’acoloreix amb diferents peces musicals d’entre les quals en destaquen dues: la cançó L’Aigle noir, interpretada en francès per Roger Mas i la cançó The man comes around, amb la veu de Johnny Cash i, al ritme de la qual, Quim Masferrer es desplaça, en la seva cadira de rodes.

 

Silenci, mirada trista i complicitat amb l’espectador. Tres ingredients que l’actor Quim Masferrer esprem també al màxim durant noranta minuts clavats, els últims noranta minuts de la vida.

 

Temps arriba a la Sala Polivalent La Torreta de Montmeló, el dissabte 27 de gener, a partir de les 21 hores. La venda d'entrades és online, mitjançant la web de tincticket.com

 

Sinopsi: Un home acaba de saber que li queden 90 minuts de vida. Què pot fer? Res millor que experimentar una sensació d’absoluta llibertat, possiblement la més genuïna de tota la seva vida. A Temps, les convencions passen a ser cotilles d’un món que ja no és el del protagonista i amb el qual passa comptes; exerceix la llibertat de qui ja no té res a perdre, de qui es pot permetre fotrese’n del mort, ell, i de qui el vetlla, el públic. El retret, la crítica, la ironia, el sarcasme, la ràbia, els comiats, els records, els desitjos estroncats i els somnis mai complerts, fan una mixtura amarada d’humor i tristor, una tragicomèdia sobre el temps, la vida i la mort, interpretada per Quim Masferrer (Teatre de Guerrilla) i dirigida amb mà mestra per Ramon Fontserè (Els Joglars).

 Data de modificació: 17/01/2018 14:24:19