Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:56  |  23/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LA SUPEREXPERIÈNCIA DE DONAR SANG

  • Escapada a donar sang

    Escapada a donar sang

  • Dona sang

    Dona sang

8/1/2018

Des del web Maratodonants.cat ja es pot demanar hora per qualsevol dels 12 hospitals amb banc de sang o per a l’espai que hi haurà al CCCB de Barcelona. La Marató se celebrarà del 12 al 19 de gener, just després d’unes Festes de Nadal en què les donacions s’han reduït un 25%

 

El Banc de Sang vol que “La superexperiència de la donació” sigui el regal d’aquests dies de gener. Per això ha llençat el web Maratodonants.cat, des d’on es pot reservar hora per donar sang a la Marató de Donants de Catalunya o bé convidar una altra persona a sumar-s’hi.

 

La Marató, que vol remuntar les reserves de sang després de l’habitual davallada de les donacions durant les Festes de Nadal, se celebrarà del 12 al 19 de gener als grans hospitals i el 12 i 13 de gener també al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

 

En total, s’esperen aconseguir 8.000 donacions de sang que permetin remuntar les reserves després de les Festes de Nadal, un període en què tradicionalment les donacions baixen al voltant d’un 25% pel canvi d’hàbits de la ciutadania.

 

A Montmeló, el banc de Sang i Teixits realitza donacions de sang amb caràcter periòdic durant tot l'any. Durant les festes de nadal es fa una donació que canvia la seva ubicació habitual (Casal de la Gent Gran) i s'instal·la a un altre equipament municipal. Enguany, última donació de sang de l'any 2017 es va muntar a l'Escola de Música, a la plaça de la Quintana. Durant la jornada del 22 de desembre van donar sang 47 persones i una de les persones assistents no va poder donar. Destacar que vuit persones van ser donants nous.

 

 

El Banc de Sang convida a regalar “La superexperiència de la donació”, la proposta més solidària de Reis

El Banc de Sang convida a regalar “La superexperiència de la donació”, la proposta més solidària de Reis

El Banc de Sang convida a regalar “La superexperiència de la donació”, la proposta més solidària de Reis

 

Tagradaria escapar-te a donar sang, viure una experiència de bon rotllo, fer una donació en grup o desconnectar 20 minutets? Et convidem a viure la superexperiència de donar sang a la Marató de Donants de Sang de Catalunya.

Tria la teva experiència, reserva hora, i regala-la a algú altre!

Comptem amb tu, del 12 al 19 de gener, per fer remuntar les reserves de sang de Catalunya.

Perquè és Molt més del que dones!

 Data de modificació: 11/01/2018 19:16:18