Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:57  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

SISENA EDICIÓ DE LA FIRA DE NADAL

  • 6a Fira de Nadal de Montmeló

    6a Fira de Nadal de Montmeló

  • 6a Fira de Nadal de Montmeló - Escola de Ball Antonio i Fuensanta

    6a Fira de Nadal de Montmeló - Escola de Ball Antonio i Fuensanta

  • 6a Fira de Nadal de Montmeló - Capritx de Gralla

    6a Fira de Nadal de Montmeló - Capritx de Gralla

29/12/2017

Després de la bona experiència de les diferents edicions de la Fira de Nadal d'any anteriors, el passat 16 de desembre es va celebrar la sisena edició de la Fira de Nadal de Montmeló.

Enguany la Fira ha comptat amb 15 parades d'artesania en general, artesania alimentària i productes nadalencs al llarg del carrer Major i al voltant de la plaça de la Vila. A la Fira també han participat entitats, com l'Escola de Ball Antonio i Fuensanta que va realitzar diferents coreografies nadalenques.

Durant el transcurs de la Fira, la UBCM va Fer cagar el Tió, activitat que reuneix a molts infants i famílies. A la tarda, es va tancar la Fira amb l'estrena del grup musical d'Animació Capritx de gralla, que van interpretar Nadales a ritme de gralla i timbal.

Amb la Fira de Comerç, Entitats i Artesans, i la Fira de Nadal, el municipi compta amb dues edicions anuals de mostres d'artesania que donen l'oportunitat als comerciants de Montmeló i de fora, per donar-se a conèixer i vendre els seus productes i, a la vegada, suposen una oportunitat més de dinamització del comerç local.Data de modificació: 04/01/2018 19:10:03