Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

18:36  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

UNS PASTORETS MOLTS TRANGRESSORS I ACTUALITZATS A LA SALA POLIVALENT

  • Els Pastorets "Shock Therapy" 2017

    Els Pastorets "Shock Therapy" 2017

  • Els Pastorets "Shock Therapy" 2017

    Els Pastorets "Shock Therapy" 2017

  • Els Pastorets "Shock Therapy" 2017

    Els Pastorets "Shock Therapy" 2017

28/12/2017

Per segon any, Joan Sors i l'entitat "Montmeló Cultura i Tradició", porten a l'escenari de la Polivalent una versió més que actualitzada i gamberra del clàssic de Nadal Els Pastorets, sota el subtítol de "Shock Therapy".


Transformats i actualitzats, els personatges dels Pastorets, han connectat amb el públic en les dues sessions que han portat a terme enguany a la Sala Polivalent. Les persones assistents que esperaven veure un Lluquet clàssic, aquesta vegada s'han trobat amb un "poligonero" rèplica del "Nen de Castefa". Per la seva banda, Satanàs i el seu seguici s'han convertit en un grup de "nenas pijas i horteras". I per rematar, Sant Josep ha resultat ser un masclista gelós.

El recompte de personatges podria continuar, però el més increïble és que el resultat final de tota aquesta posada en escena ha estat refrescant i molt dinàmica. El públic ha rigut i ha participat en un cagà Tió. I el més destacable artísticament han estat les diferents aparicions musicals de l'actriu Susana Castellano, en el paper de Verge Maria.

 

Una versió dels Pastorets no apta per a puristes de l'obra de Folch i Torres, que sense cap mena de dubte, no deixa indiferent.Data de modificació: 28/12/2017 20:04:28