Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

01:22  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

APUNTA'T A JUGAR UNA PARTIDA DE LASER TAG A L'ESTACIÓ JOVE

  • Laser Tag

    Laser Tag

  • Laser Tag

    Laser Tag

25/12/2017

El segon dia de Park Jove, dijous 28 de desembre, l'edifici de l'Antiga Estació es convertirà en una nau de Laser Tag. L'Estació Jove quedarà a les fosques, només il·luminada pels llums fluorescents que senyalitzen els diferents espais i habitacions d'un Laser Tag. Tot estarà preparat per fer una divertida tarda de partides de Laser Tag.

 

El Làser Tag és un joc esportiu que simula un combat entre persones. Està basat en el fet que els jugadors intentin aconseguir punts disparant amb pistoles làser (inofensives) als dispositius receptors situats en els seus rivals, que s'il·luminen amb llums de colors, un color per a cada equip.

 

Encara que els làser tags van ser creats per entrenar els soldats en situacions de combat, en l'actualitat és un joc de nens i adults molt popular. És semblan al paintball, però en comptes de jugar amb pintura i a l'aire lliure, es fa amb pistoles làser i en interiors.

 

Les principals regles del Laser Tag són: no es pot córrer (existeix el risc de caure i fer-se mal, a banda del fet que es pot fer malbé l'armilla, que és molt cara), saltar, arrossegar-se, insultar ni pegar als adversaris. També s'ha de tenir en compte que quan es dispara algú, i se'l persegueix esperant que revisqui per matar-lo altra vegada en quant ho faci, no se li dona opció a continuar jugant i pot resultar molest.

 

Recordem que totes les persones joves que estiguin interessades en participar en aquesta divertida activitat, han de realitzar inscripció prèvia, a la mateixa Estació Love, trucant al telèfon 662 385 565, o bé per correu electrònic a estaciojove@montmelo.catData de modificació: 27/12/2017 15:52:56