Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

06:39  |  08/08/2022

Data i hora oficial

El temps

SUBVENCIONS A LES EMPRESES QUE CONTRACTIN PERSONAL DEL SERVEI LOCAL D'OCUPACIÓ

  • Polígon industrial Sota el Molí

    Polígon industrial Sota el Molí

  • Servei Local d'Ocupació

    Servei Local d'Ocupació

24/12/2017

Per cinquè any consecutiu, l'Ajuntament de Montmeló ha tingut una línia de subvencions pròpies per a les empreses que, prèvia presentació d'oferta de feina al Servei Local d'Ocupació, han contractat personal del municipi. I per cinquè any consecutiu, les empreses han seguit valorant positivament aquesta iniciativa, i aprofitant-la.

 

Enguany han estat sis empreses les que s'han beneficiat d'aquest ajut, per la contractació de sis treballadors. El consistori ha compromès 8823,61 euros, dels quals ja se n'ha pagat una part, i en breu s'acabaran de fer els informes per a la validació de la justificació econòmica, previs a l'autorització del pagament.

 

La previsió pressupostària per a l'any vinent passa també per mantenir aquest programa, i per fer-ne també més publicitat i difusió, de manera que pugui ésser més conegut i aprofitat per les nostres empreses i pugui beneficiar, així, a més ciutadans.

 

 

Què és el Servei Local d'Ocupació?

El Servei Local d’Ocupació és un servei essencial dins del departament. Compta amb una borsa de treball que actualment té dades de 2700 persones de Montmeló i que forma part de la Xarxa Xaloc (www.diba.cat/slo), amb protocols d’actuació i metodologia compartida i validada per gairebé 280 municipis de tota la província.

 

D’una banda, gestionem ofertes de feina que ens arriben i fem selecció i intermediació laboral amb l’empresa i, de l’altra, donem informació, assessorament i orientació, juntament amb capacitació en competències bàsiques, tant per a les persones aturades com per les que treballen però volen millorar professionalment.

 Data de modificació: 28/12/2017 20:00:38