Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

17:33  |  25/03/2023

Data i hora oficial

El temps

ÚLTIMS DIES DE LA CAMPANYA "A MONTMELÓ, CAP INFANT SENSE REGAL"

  • A Montmeló, cap infant sense regal

    A Montmeló, cap infant sense regal

  • Carpa a la plaça de la Vila de l'alumnat de l'INS Montmeló

    Carpa a la plaça de la Vila de l'alumnat de l'INS Montmeló

20/12/2017

Aquest any la campanya "A Montmeló, cap infant sense regal" s'ha iniciat el dia 4 de desembre i finalitzarà el dia 22, i compta amb quatre punts de recollida: les dues escoles de primària - Sant Jordi i Pau Casals-, l'escola bressol La Fireta i el propi Ajuntament.

 

Per la seva banda, alumnes de l'Institut de Montmeló han instal·lat durant el mati d'avui dia 20 de desembre, una parada a la plaça de la Quintana i a la plaça de la Vila on també han recollit joguines per a la campanya. Divendres 23 l'alumnat que ha portat a terma l'iniciativa d'aques mercat solidari farà entrega a un representant de l'ajuntament de les joguines recollides. Per últim, també hi haurà entrega de regals a l’entrada de la gala solidària de l'escola de dansa For Dance Center que tindrà lloc el dia 28 de desembre a la Sala Polivalent.

 

Cap Infant sense regal va beneficiar uns treinta infants de famílies amb necessitat l'any passat. Recordeu que les joguines han de ser noves i que tinguin el contingut complet. La campanya promou especialment el valor de la solidaritat entre els infants: donar a qui menys té fa feliç a qui rep i també a qui dóna . Des de l'Ajuntament animem a la ciutadania de Montmeló a mostrar la seva solidaritat i la seva capacitat d'ajuda per tal que un any més la campanya sigui un èxit.Data de modificació: 22/02/2021 11:09:59