Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

21:15  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

ÈXIT DE LES VOLTES SOLIDÀRIES AL CIRCUIT

  • Voltes solidàries al circuit

    Voltes solidàries al circuit

17/12/2017

Les Voltes Solidàries han recaptat un total de 5.890 euros al Circuit per La Marató de TV3.  La solidaritat s’ha endut la victòria al Circuit de Barcelona-Catalunya. Les Voltes Solidàries, activitat que s’emmarca en els actes de La Marató de TV3, es van celebrar per desè any consecutiu el passat 3 de desembre al traçat català.

 

Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).-El balanç va ser de prop de 200 vehicles i un total de 5.890 euros recaptats, uns beneficis que aniran destinats íntegrament al programa solidari que impulsa Televisió de Catalunya, enguany dedicat a les malalties infeccioses, i que tindrà lloc aquest diumenge 17 de desembre.

L’activitat dóna l’oportunitat de rodar per la pista amb cotxe o moto particular. Els aficionats van fer dues voltes al traçat del Circuit guiats per un cotxe de seguretat a una velocitat màxima de 50 km/h pel traçat Gran Premi (de 4.655 metres), repartits en nou tandes que van tenir lloc durant la tarda.

A més de les Voltes Solidàries, el Circuit de Barcelona-Catalunya també va ser escenari d’una rodada de l’Associació La Motorada, que a la vegada també van organitzar una xerrada sobre la seguretat vial pel col·lectiu motociclista amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit i els Mossos d’Esquadra. L’ambient familiar i festiu present al Circuit va comptar amb altres accions solidàries; com ara els 10kmRACC, curses d’atletisme de 10 km, 5 km i curses infantils; per a que tots els públics poguessin col·laborar de formes diverses amb La Marató de TV3.

 Data de modificació: 20/12/2017 18:43:42