Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:02  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

PER NADAL "ESTIMA MONTMELÓ"

  • Per Nadal estima Montmeló

    Per Nadal estima Montmeló

  • Nadal a Montmeló - UBCM

    Nadal a Montmeló - UBCM

10/12/2017

Des de la UBCM volem fer una crida a la ciutadania de Montmeló a què feu les vostres compres de Nadal en el comerç del poble.

 

Els botiguers de Montmeló podrem satisfer les vostres necessitats d´una manera molt més personalitzada, et coneixem i sabem el que necessites. Trobaràs tot el que busques al millor preu. Això és un plus que només et podem oferir des de la botiga amiga del poble.

 

En època de dificultat econòmica, és important tenir un comerç de barri sa i actiu, perquè això revertirà en més llocs de treball i en millors condicions comercials per al poble. Només comprant a les botigues del teu poble saps exactament que els teus diners es queden al teu municipi.

 

Als comerços de Montmeló hi trobaràs de tot: productes de qualitat, tracte personalitzat i servei immillorable. A més podràs fer les teves compres nadalenques sense pressa i sense fer cues, passejant tranquil·lament pels carrers del poble.

 

Els comerços del poble agrupats en la UBCM treballem per tenir un comerç actiu i dinàmic, organitzant fires i actes de promoció que donen vida a Montmeló i als seus habitants. Per aquest motiu també volem fer una crida a aquests comerços que encara no esteu adherits a sumar-vos-hi. Junts farem Més Força!

 

Des de la Unió de Botigues i Comerciants de Montmeló (UBCM) us volem desitjar unes Bones Festes i agrair-vos la vostra fidelitat en vers el nostre comerç i us animem a gaudir de totes les activitats que durant les festes de Nadal organitzarem.

 

Pere Iranzo  President de la UBCMData de modificació: 14/12/2017 20:06:59