Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:08  |  24/03/2023

Data i hora oficial

El temps

TOT A PUNT PER A ACOLLIR LA SISENA EDICIÓ DE LA FIRA DE NADAL DE MONTMELÓ

  • 6a Fira de Nadal

    6a Fira de Nadal

10/12/2017

Després de la bona experiència de les cinc edicions de la Fira de Nadal d'any anteriors, es torna a organitzar una cinquena edició d’aquesta Fira Nadalenca, prevista per dissabte 16 de desembre, de 10 a 20 hores.

 

La Fira, organitzada per l'Ajuntament, comptarà amb parades d’artesania i d'alimentació i productes nadalencs que es posaran al al voltant de la plaça de la Vila

 

Durant la Fira hi haurà també algunes actuacions i exhibicions musicals. Enguany la Unió de Botiguers realitzarà a la mateixa plaça de la Vila, el "Fes cagar el Tió", a partir de les 12 hores. La nvetat d'enguany serà l'estre del grup d'animació "Capritx de Gralla", una nova formació de joves músics locals.

 

Més de la meitat de les parades de la Fira de Nadal són d’artesans del mateix municipi, i les parades de fora tenen productes complementaris als que porten els artesans de Montmeló.

 

Amb la Fira de Comerç, Entitats i Artesans, i la Fira de Nadal, el municipi compta amb dues edicions anuals de mostres d'artesania que donen l'oportunitat als artesans de Montmeló per donar-se a conèixer i vendre els seus productes i, a la vegada, suposen una oportunitat més de dinamització del comerç local.Data de modificació: 14/12/2017 18:02:02