Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

09:57  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

LES ACTIVITATS NADALENQUES A MONTMELÓ

7/12/2017

Des de dimarts 5 de desembre, els llums de Nadal il·luminen els carrers més cèntrics  del poble. Amb l'encesa de l'enllumenat nadalenc es dóna el tret de sortida a la campanya comercial i a les diferents activitats populars, culturals i solidàries que ompliran els carrers i equipaments durant aquestes festes.

 

Un any més, la plaça de la vila i el carrer Major acolliran una nova edició de la tradicional Fira de Nadal organitzada per l'Ajuntament que  comptarà amb més de 30 parades d'artesania, alimentació, productes nadalencs i objectes de regal. Tot això dissabte 16 de desembre, de 10 a 20 hores.  A la tarta haurà també actuacions musicals i cap el migdia, la Unió de Botiguers farà cagar el tió a la mateixa plaça.

 

Dimecres 27 de desembre i durant quatre dies el Parc de Nadal tornarà al pavelló per tal que els més petits gaudeixin dels diferents tallers i espais organitzats. Les activitats lúdiques dirigides als joves, també, començaran el 27 de desembre amb l'obertura del Park Jove que, per tercer any, s'instal·larà a l'Estació Jove, fin el dia 29. La novetat d'enguay del Park Jove es la Laser Tag, una divertida gincana que es fará dins de l'edifici de l'antiga Estació.

 

Les festes de Nadal no serien les mateixes sense les representacions dels Pastorets que aquest any tornen a repetir la versió de l'any passat: Shock Therapy".Les representacions es farà els dies 26 i 27 de desembre (19:30 h) a la sala Polivalent.

 

La programació d'aquestes dates festives també inclou els tradicionals concerts de Nadal de les diverses escoles de música corals i entitats, alguns dels quals són també activitats solidàries en suport de la Marató, com és el cas del concert de Gospel i  el pessebre vivent a càrrec del grup de teatre i la coral del Casal de la Gent Gran, el 23 de desembre, a les 17 i 18 hores al mateix Casal.

 

La gastronomia nadalenca també hi està present. Després de l'èxit del curs d'aperitius de Nadal del mes de novembre, per aquest mes estan programats dos nous tallers de cuina de Nadal i un de gintònics.

 

Finalment, recordar que fins al dia 22 de desembre es pot participar en la campanya "Cap infant sense regal" portant joguines a les dues escoles de primària, l'escola bressol La Fireta i l'Ajuntament .Data de modificació: 07/12/2017 17:23:22