Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

23:57  |  05/05/2021

Data i hora oficial

El temps

AQUEST DIUMENGE DIA 3, ACTIVITATS SOLIDÀRIES PER A LA MARATÓ DE TV3 AL CIRCUIT

  • 10kmRACC

    10kmRACC

  • Voltes solidàries al circuit

    Voltes solidàries al circuit

30/11/2017

La desena edició de les Voltes Solidàries permet fer dues voltes per la pista amb vehicle particular per una bona causa. el Circuit també acollirà altres accions a favor de La Marató de TV3, com els 10kmRACC, curses d’atletisme de 10 km, 5 km i infantils.


Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló)- Aquest diumenge 3 de desembre, el Circuit de Barcelona-Catalunya tornarà a organitzar les Voltes Solidàries, la desena edició d’una activitat benèfica en la qual es poden fer dues voltes a la pista amb vehicle propi. Els beneficis d’aquesta acció aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3, el programa solidari que impulsa Televisió de Catalunya i que aquest 2017 està dedicat a les malalties infeccioses.

Els tiquets de les Voltes Solidàries estan disponibles anticipadament al web del Circuit a un preu de 25 euros i permetrà als aficionats rodar amb els seus vehicles, moto o cotxe, per la pista del Circuit. L’activitat està programada entre les 14.00 i les 17.20 h i inclou dues voltes per la pista guiades per un cotxe de seguretat a una velocitat mitjana de 50 km/h i pel traçat Gran Premi, de 4.655 metres.

Aprofitant la celebració de les Voltes Solidàries, també es podrà fer un recorregut per les instal·lacions del Circuit, per conèixer zones normalment restringides al públic com direcció de cursa, la sala de brífing, el pòdium, la sala de premsa... L’entrada a les instal·lacions per realitzar la visita és gratuïta. El Circuit de Barcelona-Catalunya també posarà a disposició dels assistents que vulguin fer una aportació econòmica major una urna per poder fer un donatiu físic.

A més de les Voltes Solidàries, el Circuit també acollirà altres accions a favor de La Marató de TV3, com els 10kmRACC, curses d’atletisme de 10 km, 5 km i infantils. Les persones interessades en fer l'inscripció d'aquesta prova, han de dirigirse a la pàgina web del RACC.Data de modificació: 04/12/2017 13:27:15