Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

02:05  |  21/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LA CAMPANYA "CAP INFANT SENSE REGAL" DÓNA EL TRET DE SORTIDA DE LES ACTIVITATS NADALENQUES

  • A Montmeló, cap infant sense regal

    A Montmeló, cap infant sense regal

2/12/2017

Un dels indicadors que ja és aquí el Nadal és el començament de la campanya "Cap infant sense regal". Com cada any, des de l'àrea de Serveis Socials, es promou aquesta activitat amb l'objectiu de fer arribar joguines a tots els infants de la població, sobretot als més desfavorits.

 

Aquest any la campanya s'inicia el dia 4 de desembre i finalitzarà el dia 22, i compta amb quatre punts de recollida: les dues escoles de primària, l'escola bressol La Fireta i el propi Ajuntament. A més es podran portar joguines a la gala solidària de l'escola de dansa Four Dance Center que tindrà lloc el dia 28 de desembre a la Sala Polivalent.

 

La campanya promou especialment el valor de la solidaritat entre els infants: donar a qui menys té fa feliç a qui rep i també a qui dóna. Recordar que es prega que les joguines siguin noves, que tinguin tot el contingut complet. Des de l'Ajuntament animem a la ciutadania de Montmeló a mostrar la seva solidaritat i la seva capacitat d'ajuda per tal que un any més la campanya sigui un èxit.Data de modificació: 22/02/2021 11:09:53