Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

22:00  |  20/04/2021

Data i hora oficial

El temps

LA BIBLIOTECA DE MONTMELÓ, PRESENT A LA TROBADA ANUAL DE CLUBS DE LECTURA

  • El Club de Lectura de Montmeló a la cinquena Trobada de Clubs de Lectura

    El Club de Lectura de Montmeló a la cinquena Trobada de Clubs de Lectura

30/11/2017

Els lectors del Club de Lectura d'Adults de la Biblioteca Municipal La Grua de Montmeló van participar, el passat dimarts, 28 de novembre, a la sisena trobada dels Clubs de Lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.

 

En aquesta ocasió, la trobada es va realitzar al teatre Auditori de Granollers, on els assistents van gaudir de la representació, en exclusiva,  de l'obra de teatre Els tres aniversaris de Rebekka Kricheldorf, una versió contemporània de Les tres germanes de  Txèkhov, amb la traducció de Joan Negrié, dirigida per Jordi Prat i Coll i representada per Rosa Boladeras, Joan Negrié, Miranda Gas, Màrcia Cisteró, Anna Alarcón i Albert Triola.

 

El periodista, escriptor i guionista Eloi Vila va conduir l'acte dedicat a tots els clubs de lectura d'arreu de la demarcació de Barcelona, que va incloure un intercanvi d'impressions i preguntes posteriors a la representació de l'obra.

 

El Club de Lectura d'Adults de la Biblioteca de Montmeló es va posar en funcionament l'any 2001 i, des de llavors, cada divendres de final de mes, aplega al voltant de vint lectors que conversen entorn a un llibre triat.Data de modificació: 30/11/2017 14:27:41