Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

14:43  |  15/08/2022

Data i hora oficial

El temps

CONVENI PER DONAR SUPORT ECONÒMIC A FAMÍLIES MONOMARENTALS AMB DIFICULTATS

  • In Via

    In Via

25/11/2017

L’Ajuntament de Montmeló ha signat un conveni de col·laboració amb l’entitat Associació In Via.

 

Aquesta entitat, dins el marc del projecte “Suport a les Necessitats Bàsiques de les Famílies en Situació de Vulnerabilitat”,  està duent a terme un projecte d’acció social. L’objectiu principal d’aquest projecte és donar suport econòmic a les famílies monomarentals que presentin dificultats a l’hora de fer front al lloguer del seu habitatge i/o a les despeses de subministraments. Per acollir-se al programa és necessari que les famílies monomarentals es trobin realitzant un pla de treball amb els serveis socials de l’Ajuntament.

 

Des de Serveis Socials de l’Ajuntament es seleccionarà a les famílies monomarentals que presentin dificultats per fer front a les esmentades necessitats bàsiques i les derivarà per tal que prenguin part d’aquest projecte.

 

In Via és una associació sense afany de lucre d’àmbit civil i reconeguda d’utilitat pública. La seva missió és la promoció integral de les  persones en risc d’exclusió social o amb algun tipus de discapacitat psíquica. Els col·lectius als quals l’Associació In Via es dirigeix bàsicament són dones, infants, adolescents, joves i famílies.Data de modificació: 25/11/2017 12:18:42