Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

10:10  |  21/03/2023

Data i hora oficial

El temps

MOCIÓ SOBRE ELS PRESOS POLÍTICS CATALANS

  • Llaç groc

    Llaç groc

24/11/2017

El Ple extraordinari del dia 16 de novembre va aprovar per unanimitat i a proposta de tots els grups polítics que conformen el Consistori, una moció per exigir la llibertat immediata dels presos polítics catalans: Jordi Cuixart, Jordi Sànchez, Oriol Junqueras, Jordi Turull, Raül Romeva, Josep Rull, Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Carles Mundó i Joaquim Forn.

 

La mateixa moció, va acordar entre d'altres, exigir l’aixecament immediat de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola i reclama solucions polítiques, basades en el diàleg, la negociació i l’acord, com alternativa a la imposició de l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola, i a l’empresonament de part del govern legítim de la Generalitat de Catalunya escollit democràticament per la ciutadania del país.

 

Els grups polítics van reiterar el compromís per preservar la cohesió social i la convivència cívica de les nostres viles i ciutats des de la defensa de la pau, la llibertat i els valors democràtics. En democràcia, la pluralitat d’idees i opcions polítiques es gestiona per mitjà del diàleg, el respecte mutu, la negociació i el vot, però mai amb l'ús de la violència ni de la repressió.

 Data de modificació: 24/11/2017 07:05:43