Montmelo

Montmelo
  • MIDA DEL TEXT   

11:16  |  28/03/2023

Data i hora oficial

El temps

EL GRAN RECAPTE ARRIBARÀ DE NOU ALS SUPERMERCATS DE MONTMELÓ

  • El Gran Recapte 2016

    El Gran Recapte 2016

  • El Gran Recapte 2016

    El Gran Recapte 2016

  • El Gran Recapte 2016

    El Gran Recapte 2016

27/11/2017

Tot està preparat per iniciar el Gran Recapte d'enguany, que es realitzarà divendres 1 i dissabte 2 de desembre. A Montmeló ja hi ha un nombrós grup de persones voluntàries que recolliran aliments a les portes dels supermercats locals.

 

El Gran Recapte d'Aliments és una campanya de recollida d'aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d'aquí rebin ajuda alimentària. La campanya del Gran Recapte es du a terme simultàniament pels quatre Bancs d'Aliments de Catalunya.

 

El seu objectiu és informar i sensibilitzar a tota la ciutadania de Catalunya sobre la realitat de la pobresa al nostre país i afavorir una col·laboració continuada amb els Bancs d'Aliments durant tot l'any.

 

Càritas Parroquial de Montmeló és l'entitat encarregada de vehicular i distribuir les persones voluntàries per a portar a terme la campanya de recollida d'aliments a Montmeló que es farà en quatre supermercats: Esclat, Dia, Sorli i Bon Àrea. A Montmeló, l'any passat, la campanya va ser un èxit. Durant als dos dies es van recollir 6.245 kg de menjar als quatre supermercats locals que van participar-hi.

 

El Gran Recapte és possible gràcies a la col·laboració desinteressada de milers de ciutadans que dediquen el seu temps, durant un cap de setmana al Banc dels Aliments. L'any passat van ser 25.000 voluntaris en tot Catalunya i enguany l'objectiu són 27.500. Si vols ajudar-nos a fer arribar aliments a qui més ho necessita, fes-te voluntari o coordinador d'un punt de recollida els dies 1 i 2 de desembre. Si vols registrar-te com a persona voluntària pots fer-ho al web: www.granrecapte.com/ca/voluntariat

 

Per últim, recordar que el Banc d'Aliments recomana donar una sèrie d'aliments que en aquests moments són de major prioritat: oli d'oliva, llet, llet per a nadó, cereals, galetes, cacau en pols, torrons, fruita en almíbar, sucs, farina, llegums de pot, brou,a rrós, espaguetis, paté i tonyina en conserva.Data de modificació: 01/12/2017 14:36:47